logo
Maak met succes de stap naar B2B

Functies

Vedder biedt een uitgebreide suite van essentiële tools om jouw B2B-onderneming tot een succes te maken. Maar dat is nog niet alles, we luisteren actief naar jouw specifieke behoeften en zijn bereid om op maat gemaakte functies toe te voegen. Dit alles voor een vooraf afgesproken vaste prijs.

Krachtige B2B templates

Onze templates zijn niet alleen zorgvuldig ontworpen, maar ze zijn ook grondig getest op conversie door een van de meest gerenommeerde online marketing bureaus in Nederland.

Elk van onze templates kan eenvoudig worden aangepast aan de hand van jouw unieke huisstijl en specifieke behoeften.

Vedder bevat 12 krachtige templates. Dit zijn de essentiële bouwstenen voor jouw succesvolle B2B onderneming.

welkomstpagina woocommerce b2b portal

Relatiebeheer op maat

Met ons relatiebeheersysteem breng je jouw zakelijke relaties naar een hoger niveau en vergroot je de tevredenheid en loyaliteit van je klanten. Het draait allemaal om het leveren van een gepersonaliseerde, klantgerichte ervaring.

Zo kun je binnen het systeem een persoonlijke welkomstervaring creëeren door alleen content en producten te tonen die voor hun van toepassing zijn.

Daarnaast is het mogelijk om speciale kortingen in te regelen per klant. Zo stimuleer je ze om vaker bij jou te kopen.

Analyseer klantgegevens om inzicht te krijgen in hun koopgedrag, en ontdek welke producten het meest in trek zijn. Hiermee kun je jouw aanbod verfijnen en de verkoop maximaliseren.

Verhoog je conversie

Conversie is de sleutel tot succes binnen elke B2B onderneming. Wij hebben bij elke stap van ons platform aandacht besteed aan het verhogen van de gemiddelde orderwaarde en het optimaliseren van jouw winstgevendheid.

Vedder B2B maakt gebruik van intelligente cross-selling en upselling technieken op de juiste posities. We bieden gerelateerde producten aan die aansluiten bij hun aankoopgeschiedenis, waardoor de kans op extra aankopen toeneemt.

We geloven in de kracht van personalisatie. Door de voorkeuren en het gedrag van jouw klanten te begrijpen, kunnen we aanbevelingen doen die perfect aansluiten bij hun behoefte. Zo zijn ze eerder geneigd om extra items aan hun winkelwagen toe te voegen.

overzicht analytische gegevens woocommerce

Bestellen zonder obstakels

Ons bestelproces is ontworpen om zo soepel en efficiënt mogelijk te verlopen. We verminderen ‘ruis’ en maken het voor jouw klanten eenvoudig om hun aankopen af te ronden, wat de kans vergroot dat ze daadwerkelijk converteren.

Met een duidelijke en intuïtieve gebruikersinterface zorgen we ervoor dat jouw klanten snel en gemakkelijk door het bestelproces kunnen navigeren. We begrijpen dat elke hobbel of vertraging de kans op een succesvolle verkoop kan verminderen en we hebben er alles aan gedaan om obstakels uit de weg te ruimen.

Het bestelproces kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu te maken hebt met complexe bestellingen, diverse betalingsmethoden of andere unieke vereisten, Vedder past zich aan.

Slim importeren & exporteren

Of je nu vanuit een ander systeem komt of simpelweg gegevens wilt importeren, ons platform maakt het eenvoudig. Alles, van producten en bestellingen tot klantinformatie, kan naadloos worden overgezet, zodat je snel aan de slag kunt met Vedder zonder verlies van waardevolle informatie.

We begrijpen dat jouw gegevens jouw bezit zijn. Daarom bieden we uitgebreide exportmogelijkheden. Alles wat binnen ons portal gebeurt, van productlijsten tot bestellingsgeschiedenis en diepgaande analytische gegevens, kan worden geëxporteerd, zodat je altijd de controle hebt over jouw gegevens.

Met Vedder kun je vertrouwen op een moeiteloze overgang en de vrijheid om jouw gegevens te gebruiken zoals jij dat wilt.

woocommerce voorbeeld csv
Beoordeeld met een 9.3

Reviews

9
Bjorn Ligtvoet
Bjorn Ligtvoet

Eigenaar Koelonderdelen.nl

Wij gebruiken Vedder al jaren, omdat het intuïtief werkt en de mogelijkheden eindeloos lijken te zijn. Dit geeft een goede balans tussen enerzijds de shop in-house te kunnen onderhouden en anderzijds nieuwe features en design updates te integreren met de support van het Vedder team.

Heel tevreden zijn we over de groei die Koelonderdelen.nl heeft mogen doormaken en dit is mede dankzij de functionaliteit van Vedder.

10
Lucienne van der Hoeven
Lucienne van der Hoeven

Eigenaresse Cosmetist

Ik gebruik Vedder nu drie jaar en ben super blij met het resultaat! Luuk wist precies waar ik behoefte aan had en ik krijg heel veel complimenten over de site. Sinds het nieuwe portal komen er steeds meer mobiele boekingen binnen en ben ik beter vindbaar in de omgeving.

9
Emiel Wessels
Emiel Wessels

Eigenaar NFC World

De nieuwe website is nu ongeveer een jaar live. We zijn ontzettend tevreden over de resultaten. Het is gebruiksvriendelijk en nieuwe functionaliteiten kunnen snel worden toegevoegd. Niet alleen dat, ook is er altijd de gewenste ondersteuning wanneer we vragen hebben. Wij zouden dit product aan iedereen aanbevelen. Het heeft onze omzet als webshop naar nieuwe hoogtes gebracht. Thanks Luuk!

10
Tom Heijnens
Tom Heijnens

Eigenaar Visualcreations

De enige echte portal oplossing voor WooCommerce! Een mooie combinatie tussen een plug and play pakket en maatwerk extra's. Ik beheer verschillende portalen voor klanten en ben zeer tevreden.

9
Daniël Kuipers
Daniël Kuipers

Eigenaar OMA

Ik ben zeer onder de indruk! De sites zijn gemakkelijk te beheren en zo flexibel dat wij er altijd onze eigen draai aan kunnen geven vanuit onze online marketing expertise. Met Vedder halen wij het maximale uit onze werkzaamheden en bieden wij onze klanten een website die volledig zelf te beheren is.

9
Francois van Iersel
Francois van Iersel

Eigenaar Budget Ongedierte Bestrijden

Ik werk nu al meer dan een jaar samen met Luuk naar volle tevredenheid. Hij lost dingen adequaat op en antwoordt snel. Luuk weet van wanten wat betreft WooCommerce en zijn support is dan ook geweldig. Het gebruiksgemak is erg simpel en dus gemakkelijk. De nieuwe functies zijn ideaal en helpen mee aan de groei van je webshop.

Wij nemen geen genoegen met halve oplossingen. Jij ook niet?
Gebruik Vedder B2B.