logo
Alles voor een vaste prijs

Prijzen

Wij geloven in een B2B oplossing die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze prijzen zijn fixed. Je weet precies hoeveel de éénmalige investering gaat kosten en wat je krijgt. Na oplevering zit je niet vast aan terugkerende kosten.

Waarom is jullie prijs zo laag?

De reden waarom onze prijs in vergelijking met andere partijen zo laag is (denk aan Shopify met € 379 per maand of Magento wat begint vanaf € 10.000) is omdat Vedder B2B al direct klaar voor gebruik is.

Alles wat je voor een B2B-portal nodig hebt zit al ingebakken in het Vedder thema. Dit thema hebben wij zelf ontwikkeld en vullen we aan met maatwerk op basis van jouw wensen. Zo kunnen wij een hoge kwaliteit B2B oplossing mogelijk maken, voor een zo laag mogelijke investering.

Wat kost een support bundel?

Voor het stellen van vragen of het inplannen van een meeting vragen wij geen kosten. Als je na de oplevering van je portal met ons wilt blijven samenwerken en bijvoorbeeld extra functionaliteiten wilt toevoegen (óf misschien wil je aan de slag met SEO voor een betere vindbaarheid), dan kun je een support bundel afnemen.

De support bundel is een vast aantal uren, met korting op ons uurtarief (€ 75,-). De bundel kun je inzetten om ons extra werkzaamheden te laten uitvoeren.

Hoe werkt de betaling?

Als je na de demo besloten hebt Vedder een kans te geven, sturen we je een voorstel. Dit voorstel bevat alles wat we besproken hebben en geeft je een goede indicatie van wat we gaan ontwikkelen en welke maatwerk functies het portal zal bevatten.

Wij vragen een aanbetaling van 50% vooraf en de overige 50% na oplevering bij volledige tevredenheid.

Zit ik ergens aan vast?

Nooit! Dat is het mooie van ons product. Na de oplevering is jouw versie van het portal compleet jouw eigendom. Je kunt zelf het beheer en de updates uitvoeren en er is geen kennis van code nodig.

Wel is het zo dat wij graag betrokken blijven en jou als klant ook willen ontzorgen. Na de oplevering is het dus mogelijk om ons de updates te laten verzorgen en verdere werkzaamheden te laten uitvoeren op basis van een support bundel.

Het sturen van appjes (om welke tijd dan ook) of plannen van een meeting brengen wij nooit in rekening.

Waarom is de prijs BTW vrij?

Wij zijn een Nederlands-Indonesisch bedrijf met onze vestiging in Bandung, Indonesië. Je betaalt voor onze diensten dus geen BTW, aangezien dit een Europese belasting is. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: Diensten afnemen uit een land buiten de EU

Starter

Bevat alles wat je nodig hebt om een B2B start te maken. Ideaal voor een starter die niet gelijk alle extra's nodig heeft.

Business

Het complete portal met alle maatwerk extra's, plus het inbouwen van jouw eigen wensen.

12 B2B templates
Betaalmethodes
Factuur / Pakbon (PDF)
Import / Export (CSV)
Branding
Maatwerk functionaliteiten
Aangepast e-mail template
API koppelingen
Meertalig
Overstapservice
Prijs Vrij van BTW* € 4.800,- € 6.200,- Je bespaart 22%
Zijn we alleen in het universum?

Veel gestelde vragen

Wij nemen geen genoegen met halve oplossingen. Jij ook niet?
Gebruik Vedder B2B.