logo
24/7 online en wereldwijd bereikbaar voor klanten

B2B portal laten maken

Op zoek naar een krachtig, gebruiksvriendelijk, maatwerk B2B portal voor jouw onderneming? Maak kennis met Vedder B2B! Wij bieden dé nummer 1 B2B oplossing voor WooCommerce. Wij zijn toegewijde experts en begrijpen de unieke behoeften van B2B-verkopen als geen ander. Wij helpen je bij het realiseren van een uniek online portal, die aan al jouw eisen voldoet.

Maatwerk B2B portal

Wij geloven dat elke B2B onderneming uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar uitgebreide beheerfuncties, prijsregelingen, exclusieve toegang en een warm welkom voor geregistreerde klanten of geautomatiseerde bestelprocessen, wij als experts staan voor je klaar.

Wanneer je voor Vedder kiest voor het laten maken van jouw B2B portal, kun je erop vertrouwen dat elk aspect van de portal tot in de kleinste details wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.

Daarnaast is het portal na oplevering compleet zelf te beheren en zit je niet vast aan (vaste) terugkerende kosten.

welkomstpagina woocommerce b2b portal

Verhoog je omzet met een B2B portal

Vedder B2B biedt geavanceerde functies en strategieën om je te helpen bij het stimuleren van verkoopgroei en winstgevendheid. Vraag een demo aan en ontdek hoe Vedder jou kan helpen bij het verhogen van je omzet met persoonlijke templates, herhaalbare orders en slimme cross- en upsell-mogelijkheden.

We hebben ervoor gezorgd dat je per klant producten en categorieen beschikbaar kunt maken. Dit vereenvoudigt het inkoopproces en versnelt herhaalde bestellingen. Klanten kunnen snel en gemakkelijk de producten selecteren die ze nodig hebben, waardoor je conversiepercentages toenemen en klantenloyaliteit wordt versterkt.

Met Vedder kun je herhaalbare bestellingen moeiteloos inregelen. Jouw klanten kunnen regelmatig benodigde producten instellen voor automatische herbestelling, waardoor hun inkoopproces aanzienlijk wordt gestroomlijnd.

Daarnaast kun je je omzet verder verhogen door slimme cross- en upsell-strategieën te implementeren. Ons systeem kan aanbevelingen doen voor gerelateerde producten, waardoor klanten worden aangemoedigd om meer aan hun bestelling toe te voegen.

overzicht analytische gegevens woocommerce

B2B portal integraties

Ons B2B portal voor WooCommerce is op zich zelf al een krachtig iets. Maar wij weten ook dat er nog veel meer uit te halen valt door jouw favoriete systemen te kunnen koppelen.

Om je B2B activiteiten efficiënt te beheren, bieden we integraties met populaire ERP-, WMS- (zoals bijvoorbeeld Picqer) en CRM-systemen. Hierdoor kun je gemakkelijk gegevens synchroniseren en bijwerken tussen je B2B portal en je vertrouwde systemen. Deze naadloze integratie verhoogt de productiviteit, minimaliseert fouten en helpt je om klantgegevens beter  te beheren.

Ook zorgen wij voor een soepel betalingsproces. We hebben ervaring met het koppelen van verschillende betalingssystemen, waaronder de meest populaire gateways zoals Mollie, Stripe of Buckaroo.

Een andere integratie de we vaak doen is Track & Trace met myParcel. Hierdoor kun je realtime verzendinformatie bijhouden en klanten voorzien van nauwkeurige levertijden.

Picqer integratie B2B

Wat is een B2B portal?

Een B2B portal, oftewel een Business to Business portal, is een website voor bedrijven om zaken te doen met andere bedrijven. Een goed ontworpen portal zoals Vedder helpt bedrijven om bestellingen te plaatsen, hun klanten te beheren, producten te tonen, en zakelijke werkzaamheden beter te stroomlijnen.

Wat is het verschil tussen een B2B portal en een webshop?

Een B2B portal is ontworpen voor zakelijke klanten, waarbij de koper en verkoper beide bedrijven zijn. Het Vedder thema biedt een gepersonaliseerde ervaring, inclusief klantspecifieke prijzen en offertemogelijkheden. B2B transacties zijn vaak complexer dan bij een gewone B2C (Business to Customer) webshop, met onderhandelingen over prijzen en de mogelijkheid voor maatwerk. Onze portal legt de nadruk op het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties.

Een ‘gewone’ webshop richt zich meer op individuele consumenten en biedt standaardproducten met vaste prijzen. De transacties zijn over het algemeen eenvoudiger, zonder onderhandelingen over prijzen of aangepaste offertes. Wij ontwikkelen ook maatwerk functies voor webshops, maar hierbij draait het meer om het verhogen van de conversie voor individuele transacties dan om het opbouwen van langdurige zakelijke relaties.

Een B2B portal laten maken

Overweeg je om een B2B portal te laten maken? Het kan een krachtige stap zijn voor je bedrijf, maar er zijn enkele belangrijke overwegingen die je in gedachten moet houden.

Elk bedrijf is anders en jouw bedrijf is uniek. Het is essentieel om te begrijpen wat jouw specifieke zakelijke behoeften zijn en hoe een B2B portal daaraan kan voldoen. Denk na over zaken als catalogusbeheer, prijsonderhandelingen en klantbeheer. Stel jezelf de vraag hoe je jouw relatie met andere bedrijven zo goed mogelijk in kunt richten, zodat deze past bij de behoefte van jouw zakelijke klanten.

Een B2B portal laten maken is belangrijk voor de groei van je bedrijf. Denk daarom aan de toekomst en hoe je het meeste groei kunt behalen. Ons B2B portal zorgt voor een schaalbare oplossing die je in staat stelt om te groeien zonder beperkingen.

Bij een goed B2B portal komt onderhoud en ondersteuning kijken. Wij hebben er voor gezorgt dat je met Vedder alles zelf kunt beheren. Onderhoud zoals bijvoorbeeld updates kun je zelf uitvoeren en je portal kan nooit zomaar stuk gaan.

Naast het ontwikkelen van het portal kunnen wij ook de juiste hosting regelen. Het is belangrijk dat je portal snel, veilig en altijd beschikbaar is. Dankzij onze partner Cloud86 hoef je je hier nooit druk om te maken en kun jij je helemaal focussen op het onderhouden van je zakelijke relaties. Bekijk de pagina ‘De beste hosting voor een B2B portal‘ voor meer informatie.

Uiteraard staan wij voor, tijdens en na het proces klaar om je te helpen het maximale uit je B2B portal te halen. Wij geven je advies over het instellen van je producten en het communiceren met je gebruikers. Wij leveren nazorg en blijven graag in contact om te sparren over het benutten van kansen.

Waarom kiezen voor Vedder B2B?

Vedder levert een uitgebreide suite van essentiële tools om jouw B2B onderneming tot een succes te maken. Maar dat is nog niet alles, we luisteren altijd naar jouw specifieke behoeften en zijn bereid om op maat gemaakte functies toe te voegen. Dit alles voor een vooraf afgesproken vaste prijs.

De voordelen van Vedder B2B

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 100+ bedrijven maken gebruik van Vedder
  • Geen terugkerende kosten
  • Een relatief lage éénmalige investering
  • Geen functionele beperkingen
  • Vedder is een meertalig portal
  • Maatwerk is altijd mogelijk
  • 100% zelf te beheren
  • Gratis overstapservice
  • Live in 4 weken

Meer weten over het laten ontwikkelen van een B2B portal?

We kunnen natuurlijk eindeloos doorschrijven over de voordelen van een eigen B2B portal, maar we laten dit veel liever aan je zien. Je kunt een gratis demo plannen en dan krijg je ruim de tijd om met ons kennis te maken en al je vragen te stellen. Wij kijken er nu al naar uit!

Veelgestelde vragen

Wat kost het laten maken van een B2B portal?

Het laten ontwikkelen van een B2B portal door Vedder kan al vanaf € 4.800,-. Dit relatief lage bedrag is mogelijk omdat we al een compleet pakket klaar hebben liggen.

Alles wat je nodig hebt voor een B2B portal zit al ingebakken in het Vedder thema. Dit thema hebben we zelf ontwikkeld en passen we aan op basis van jouw wensen. Zo kunnen we een hoogwaardige B2B oplossing bieden voor een zo laag mogelijke investering.

Meer informatie vindt je op onze Prijzen pagina.

Hoe lang is de doorlooptijd?

De eerste versie van het B2B-portal is binnen enkele klikken live, maar dan begint het pas echt. Wij zorgen ervoor dat al jouw huidige gegevens worden overgezet naar het nieuwe portal, en het portal wordt aangepast om overeen te komen met de huisstijl van jouw bedrijf.

Daarnaast ontwikkelen we jouw op maat gemaakte wensen en zorgen we er natuurlijk voor dat alle teksten, producten en klantgegevens zijn ingevuld.

Uit onze ervaring is gebleken dat we 4 tot 6 weken nodig hebben om het portal volledig op te leveren.

Helpen jullie ook bij het overstappen vanaf een andere partij?

Natuurlijk! Wij bieden een gratis overstapservice als je al iets hebt laten ontwikkelen door een andere partij. Wij zorgen ervoor dat al je gegevens netjes worden geimporteerd in het nieuwe systeem en je huidige functies kunnen we altijd overnemen (maar dan beter).

Ben ik compleet eigenaar van mijn B2B portal?

Ja! Na de oplevering van het portal ben je 100% eigenaar. Er zitten geen addertjes onder het gras. Wij vragen geen percentage van de omzet en je zit niet vast aan terugkerende kosten.

100+ bedrijven maken gebruik van Vedder

Deze bedrijven gingen je voor

budget ongedierte bestrijden
skipperland
online marketing agency
nfcw
zascha
cloby
koelonderdelen
cosmetist
visualcreations
better nights
Beoordeeld met een 9.3

Reviews

9
Bjorn Ligtvoet
Bjorn Ligtvoet

Eigenaar Koelonderdelen.nl

Wij gebruiken Vedder al jaren, omdat het intuïtief werkt en de mogelijkheden eindeloos lijken te zijn. Dit geeft een goede balans tussen enerzijds de shop in-house te kunnen onderhouden en anderzijds nieuwe features en design updates te integreren met de support van het Vedder team.

Heel tevreden zijn we over de groei die Koelonderdelen.nl heeft mogen doormaken en dit is mede dankzij de functionaliteit van Vedder.

10
Lucienne van der Hoeven
Lucienne van der Hoeven

Eigenaresse Cosmetist

Ik gebruik Vedder nu drie jaar en ben super blij met het resultaat! Luuk wist precies waar ik behoefte aan had en ik krijg heel veel complimenten over de site. Sinds het nieuwe portal komen er steeds meer mobiele boekingen binnen en ben ik beter vindbaar in de omgeving.

9
Emiel Wessels
Emiel Wessels

Eigenaar NFC World

De nieuwe website is nu ongeveer een jaar live. We zijn ontzettend tevreden over de resultaten. Het is gebruiksvriendelijk en nieuwe functionaliteiten kunnen snel worden toegevoegd. Niet alleen dat, ook is er altijd de gewenste ondersteuning wanneer we vragen hebben. Wij zouden dit product aan iedereen aanbevelen. Het heeft onze omzet als webshop naar nieuwe hoogtes gebracht. Thanks Luuk!

10
Tom Heijnens
Tom Heijnens

Eigenaar Visualcreations

De enige echte portal oplossing voor WooCommerce! Een mooie combinatie tussen een plug and play pakket en maatwerk extra's. Ik beheer verschillende portalen voor klanten en ben zeer tevreden.

9
Daniël Kuipers
Daniël Kuipers

Eigenaar OMA

Ik ben zeer onder de indruk! De sites zijn gemakkelijk te beheren en zo flexibel dat wij er altijd onze eigen draai aan kunnen geven vanuit onze online marketing expertise. Met Vedder halen wij het maximale uit onze werkzaamheden en bieden wij onze klanten een website die volledig zelf te beheren is.

9
Francois van Iersel
Francois van Iersel

Eigenaar Budget Ongedierte Bestrijden

Ik werk nu al meer dan een jaar samen met Luuk naar volle tevredenheid. Hij lost dingen adequaat op en antwoordt snel. Luuk weet van wanten wat betreft WooCommerce en zijn support is dan ook geweldig. Het gebruiksgemak is erg simpel en dus gemakkelijk. De nieuwe functies zijn ideaal en helpen mee aan de groei van je webshop.

Wij nemen geen genoegen met halve oplossingen. Jij ook niet?
Gebruik Vedder B2B.